თითქოს რეცეპტს ზუსტად მიჰყევი, არც მარილი დაგიკლია. საგულდაგულოდ გაიკითხე და შეიძინე ყველა ინგრედიენტი, მაგრამ რაღაც მაინც არ არის ისე, როგორც უნდა იყოს. არც გემოა ისეთი ცოცხალი და არც ვიზუალი მადისაღმრძვრელი.

სად უნდა დაიწყო პრობლემის ძებნა? ღუმელში!

როდესაც ღუმელში ტემპერატურა არათანაბარია, კერძი სრულყოფილად გამოცხობას ვერ ასწრებს, კიდეები ზედმეტად მშრალი ან სულაც დამწვარია, გული კი — უმი. მაგრამ სანერვიულო არაფერია…

ბეკოს ინოვაციური Aeroperfect ტექნოლოგია სწორედ ის საიდუმლო ინგრედიენტია, რომელიც შენ კერძებს სრულყოფილებამდე მიიყვანს.

ბეკომ ავიაციის დიზაინიდან აიღო ინსპირაცია. გამოიყენა იმ სფეროს ცოდნა, რომელიც აეროდინამიკის საფუძვლებზე დგას. ფიქრისა და დახვეწის შემდეგ, შექმნა ტექნოლოგია, რომელიც თანაბრად და უნაკლოდ ანაწილებს ტემპერატურასა და ჰაერს. შედეგად ბეკოს ახალ Aeroperfect ღუმელში კერძები ყოველთვის სრულყოფილადაა გამომცხვარი.

ტემპერატურის სტაბილიზაცია და ცხელი ჰაერის გადანაწილება კერძებს ცხობისას შეუნარჩუნებს გემოსა და მადისამღძვრელ ვიზუალს.

მოკლედ, პროცესითაც ისევე ისიამოვნებ, როგორც შედეგით. კულინარიულ შედევრებამდე კი ღუმელის ჩართვა და კარის დახურვაღა დაგრჩა.