პასკა — სააღდგომო სუფრის განუყოფელი ნაწილი

ფოტო: საკონდიტრო ბელა
პასკა აღდგომის დღესასწაულის შეუცვლელი დესერტია. სიმბოლური დატვირთვის გარდა, არანაკლებ მნიშვნელოვანია მისი გემოვნური თვისებებიც — ცნობილია, რომ უნდა იყოს მძიმე, ნოტიო, ტკბილი და არომატული. საკონდიტრო ბელას ერთგული მომხმარებელი უკვე 26 წელია სწორედ ასეთი ტრადიციული და მადისაღმძვრელი პასკითაა განებივრებული.
სერიული პასკები მზადდება როგორც 500 გრამიანი, ისე 700 გრამიანი და 1 კგ-იანი და მათი შემადგენლობა ასეთია: ხორბლის ფქვილი, კვერცხი, შაქარი, კარაქი 82,5%, ქიშმიში, მზესუმზირის ზეთი, შედედებული რძე, კონიაკი, საფუარი, სუნელები, ვანილი.
სერიულის გარდა, შესაძლებელია განსხვავებული დიზაინის პასკების ინდივიდუალური თუ კორპორატიული შეკვეთებიც.
ინდივიდუალური შეკვეთებისთვის ეწვიე საკონდიტრო ბელას Instagram-ის ან Facebook-ის გვერდს, ან დარეკე ნომრებზე: 032 222 49 19; 032 222 56 87.
სერიული პასკები შეგიძლია შეიძინო საკონდიტრო ბელას ფილიალებში ან გამოიძახო გლოვოდან.
-
გადახედვა
-
გადახედვა
-
გადახედვა
-
გადახედვა
-
გადახედვა
-
გადახედვა
-
გადახედვა
-
გადახედვა
-
გადახედვა
-
გადახედვა
-
გადახედვა
-
გადახედვა
-
გადახედვა
-
გადახედვა
-
გადახედვა
-
გადახედვა
-
გადახედვა
-
გადახედვა
-
გადახედვა
-
გადახედვა
-
გადახედვა
კომენტარები