პასკა აღდგომის დღესასწაულის შეუცვლელი დესერტია. სიმბოლური დატვირთვის გარდა, არანაკლებ მნიშვნელოვანია მისი გემოვნური თვისებებიც — ცნობილია, რომ უნდა იყოს მძიმე, ნოტიო, ტკბილი და არომატული. საკონდიტრო ბელას ერთგული მომხმარებელი უკვე 26 წელია სწორედ ასეთი ტრადიციული და მადისაღმძვრელი პასკითაა განებივრებული.

ფოტო: საკონდიტრო ბელა

სერიული პასკები მზადდება როგორც 500 გრამიანი, ისე 700 გრამიანი და 1 კგ-იანი და მათი შემადგენლობა ასეთია: ხორბლის ფქვილი, კვერცხი, შაქარი, კარაქი 82,5%, ქიშმიში, მზესუმზირის ზეთი, შედედებული რძე, კონიაკი, საფუარი, სუნელები, ვანილი.

სერიულის გარდა, შესაძლებელია განსხვავებული დიზაინის პასკების ინდივიდუალური თუ კორპორატიული შეკვეთებიც.

ფოტო: საკონდიტრო ბელა

ფოტო: საკონდიტრო ბელა

ფოტო: საკონდიტრო ბელა

ფოტო: საკონდიტრო ბელა

ფოტო: საკონდიტრო ბელა

ინდივიდუალური შეკვეთებისთვის ეწვიე საკონდიტრო ბელას Instagram-ის ან Facebook-ის გვერდს, ან დარეკე ნომრებზე: 032 222 49 19; ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎032 222 56 87.

სერიული პასკები შეგიძლია შეიძინო საკონდიტრო ბელას ფილიალებში ან გამოიძახო გლოვოდან.