როგორ შეგვიძლია წითელი კომბოსტო ნივთიერებების ინდიკატორად გამოვიყენოთ — ექსპერიმენტი
0
წაკითხვა
0
კომენტარი
0
გაზიარება
გიფიქრიათ, რატომ რეცხავს საპონი? ან რატომ ვიყენებთ ყოველდღიურობაში მარილს, ლიმონს, სარეცხ საშუალებებს? როგორ შეგვიძლია სახლის პირობებში, ყოველდღიურად გამოყენებადი ნივთიერებების თვისებები გავზომოთ?
ქვემოთ მოცემულ ვიდეოში ბაქსვუდის საერთაშორისო სკოლის ქიმიის მენტორი მასწავლებელი, ქიმიური და ბიოლოგიური ინჟინერიის აკადემიური დოქტორი, მასწავლებლის ეროვნული ჯილდოს 2022 წლის ათეულის წევრი — ხათუნა ნოზაძე გვიჩვენებს, როგორ შეგვიძლია სახლის პირობებში სხვადასხვა ნივთიერების თვისებების დადგენა.
კომენტარები