ასტრობიოლოგი სიპრიენ ვარსაუ ანტარქტიდაზე მუშაობს, სადაც ჰაერის ჰემპერატურა -70C-ია.

მან გადაწყვიტა გვაჩვენოს, როგორ სრულდება ამ გაყინულ კონტინენტზე საჭმლის მომზადების მცდელობა.

გაყინული სპაგეტი

ფოტო: Cyprien Verseux

დარწმუნებული არ ვართ, რომ აქ ჯადოქრის ხელი არ ურევია

ფოტო: Cyprien Verseux

არაჩვეულებრივი მიზეზი საიმისოდ, რომ ოჯახის გამოკვებაზე ხელი აიღო

ფოტო: Cyprien Verseux

ეს ელზას საყვარელი ტოსტია

ფოტო: Cyprien Verseux

სახალისო ფოტოების გადასაღებად გამოდგება

ფოტო: Cyprien Verseux

ნუტელაგადასმულ პურზე ოცნებაც არ ღირს

ფოტო: Cyprien Verseux

ასეთი სახალისო პოსტებისთვის და ასევე, საკუთარი ცოდნის გასაფართოებლად, შეგიძლიათ სიპრიენის ტვიტერს ადევნოთ თვალი.